Reactie plaatsen

Reacties

Manja van Loon
6 maanden geleden

Godfried is een prettig persoon om mee samen te werken. Heeft leuke creatieve ideeën met einddoel dan ook zeer mooie resultaten. Een man die fotografeert met zeer veel overgave.

Lilian Carré
7 maanden geleden

Godfried zijn lessen waren zeker de leukste. Vooral het modeltekenen was geweldig. Het was een docent die altijd de focus legde op je sterkste kanten, wat mij inspireerde om positiever naar mijn eigen werk te leren kijken. Naast zijn docerende rol heb ik hem beter leren kennen als fotograaf na mijn studietijd. Hij heeft me geholpen bij het vakkundig vastleggen van mijn gewichtsverlies na een maagverkleining, iedere -10 kilo. Het heeft mij geholpen om te zien dat er wel degelijk veel veranderde steeds aan mijn lijf. Daardoor stond ik positiever in het proces en heb ik het volgehouden tot -63 kilo. Het is een zeer professionele en toch vriendelijke omgeving die hij creëert, waardoor ik mij veilig en gesteund voelde in dit proces. Ontzettend bedankt! Liefs, Lilian

Frank de Leeuw
7 maanden geleden

Hi Godfried,
Het was leuk om gisteren met je te werken. Ik heb net je website bekeken. Op alle fronten: Mooi werk!
Fijne dag.
Groet,
Frank

Roshie Naseer
8 maanden geleden

Godfried heeft mooie foto’s gemaakt. Heeft mij veel adviezen gegeven, stelde
mij op mijn gemak en is vriendelijk in contact.
Ben erg blij met het resultaat.

sander van bree
8 maanden geleden

Samenwerking met Godfried levert mooie foto's op. Hij zorgt ervoor dat je je op gemak voelt en je merkt dat je met een professional te maken hebt. Hij is daarnaast erg flexibel en een fijn mens in de omgang.

Jan Smink
9 maanden geleden

Op school was jij altijd al bezig met tekeningetjes, maar wat ik hier zie vind ik fenomenaal. Jij hebt je sindsdien zeker bekwaamd. Ik ben gek op pentekeningen, etsen en houtsnedes. Bedankt voor deze website en het delen van deze juweeltjes.

John Noy
9 maanden geleden

Hee Godfried.
Mooie snelle website. Lekker strak zonder al die toeters en bellen die je wel eens tegen komt.
Goed hoor.
Vriendelijke groet John